Bedrägeri

Våra advokater hjälper dig i rätten

Om oss

Advokatbyrån Martin Cullberg startades 2012 av Martin Cullberg. Byrån är specialiserad på brottmål och tar sig an uppdrag som försvarsadvokat, målsägarbiträde och särskild företrädare för barn. Dessutom utför vi rättsutredningar, omvandlingar av livstidsstraff och resningsansökningar. Advokatbyrån biträder även i frågor om senareläggning av villkorlig frigivning från anstalt.

PRESENTATION: VI ARBETAR PÅ  ADVOKATBYRÅN MARTIN CULLBERG

Martin Cullberg är försvarsadvokat och specialiserad på brottmål. Martin grundade och driver advokatbyrån sedan 2012. Han åtar sig både privata och offentliga uppdrag.

Martin har tidigare bland annat jobbat med affärsjuridik på Vinge, som biträdande jurist på Försvarsadvokaterna och dessutom varit delägare i advokatfirman Silbersky. Martin har haft många högprofilerade rättsfall, bland annat fallet Sture Bergwall (Tomas Quick), som frikändes för flera mord efter att ha beviljats resning. Martins arbetsspråk är svenska, engelska och spanska.

Martin Persson har arbetat på byrån sedan 2012 och arbetar mestadels som försvarsadvokat men åtar sig även jobb som målsägandebiträde. Martin är specialist på brottmål och åtar sig både offentliga och privata uppdrag. Martins har tidigare arbetat som biträdande jurist på advokatfirman Sven-Eric Olsson samt tjänstgjort som notarie vid Halmstad tingsrätt. Martins arbetsspråk är svenska och engelska.

Clara Rohlin är biträdande jurist på byrån sedan 2014 och tar uppdrag som målsägandebiträde, offentligt biträde och särskild företrädare för barn. Clara är juristutbildad på Stockholms Universitet och har tjänstgjort vid Norrtälje Tingsrätt. Clara behärskar svenska och engelska som arbetsspråk.

Viktor Svartz är advokat med brottmål som specialitet. Viktor åtar sig uppdrag som offentlig försvarare, målsägandebiträde samt särskild företrädare för barn. Han har tidigare arbetat på Downtown Legal Services i Toronto, Kanada och har dessutom tjänstgjort som tingsnotarie på Solna tingsrätt. Viktor kom till byrån 2012 och har svenska och engelska som arbetsspråk.

Rodney Humphreys är advokat och specialiserad på brottmål. Rodney har en juristexamen från England och har jobbat som solicitor i England. I Sverige har han tidigare arbetat på advokatfirman Cederquist i Stockholm. Rodney åtar sig uppdrag som försvarare, målsägandebiträde samt som särskild företrädare för barn. Rodneys arbetsspråk är svenska och engelska.

Linda Lampenius Cullberg är assistent på byrån. Vid sidan om juridiken är hon känd som musiker.

Kristian Martin har det administrativa ansvaret på byrån. Kristian har tidigare arbetat på Södertörns tingsrätt som domstolshandläggare.

 

Är du misstänkt för ett bedrägeri? Våra försvarsadvokater kan hjälpa dig!